28 de setembre 2010

Vetllada de poesia i economia de país

Dissabte 2 d'octubre a les 19.00 h. a l'Auditori de Can Comas, Pç. Catalunya, 3 Pineda de Mar (costat ajuntament)

Reagrupament en la seva tasca d'aglutinar de forma transversal diferents sensibilitats que defensen la llibertat dels catalans a decidir el seu futur, celebra l'acte "Vetllada de poesia i economia de país".

En commemoració del 150 aniversari del naixement del poeta i periodista Joan Maragall i del 25e aniversari de la mort del poeta, dramaturg i novel·lista Salvador Espriu,  Reagrupament vol retre homenatge als dos poetes. destacant-ne, atès el moment polític actual, la defensa de les llibertats de Catalunya que es reflecteix en la seva obra.

Combinant amb la lectura de poemes i previ a un parlament inicial, s'exposaran  una sèrie de dades  econòmiques referents a l'enorme dèficit fiscal que pateix Catalunya, que ens condemna a un empobriment il·limitat.
 
La sentencia del Tribunal Constitucional referma la voluntat de sotmetre'ns i desfà els drets més significatius aconseguits en 30 anys, buidant de contingut polític Catalunya, tancant un procés lògic que ha passat per diverses formes d'intentar d'encaix dins l'estat Espanyol, el procés lògic que ha de seguir Catalunya és vetllar pels seus interessos que no són altres que els dels seu ciutadans.

Reagrupament Pineda de Mar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada